BmusicNL instrumental & karaoke
De plek voor unieke op maat gemaakte instrumentals , songwriting & beats , karaoke songs en mixing/mastering

Over Mij

Ik ben muzikant , producer , componist , tekstschrijver , studio engineer  die door jarenlange ervaring in de muziek gepokt en gemazeld is.

Na jaren en jaren van optreden , touren met diverse livebands en liveacts , heb ik me nu gefocussed op wat ik echt leuk vind.........Het uitzoeken van muzieknummers en deze zelf opnieuw maken en het componeren , produceren en mixen van songs.

Ik ben al vanaf de jaren 80 met muziek bezig en heb zo de hele opmars meegemaakt van simpele 2 sporen sequencer tot aan de huidige muziek technologie. Hierdoor kan ik vrijwel overal op inspelen . Ook heb ik hierdoor vele verschillende muziekstromingen meegemaakt. Doordat ik jaren met bands heb gespeeld ( voorgrond en achter de schermen ) weet ik goed wat er voor nodig is in de muziekwereld en hoe het er aan toegaat.


Ik merkte dat er een behoefte is aan instrumentale versies van bepaalde songs , aangezien de meeste makers van instrumentale versies en karaokeversies  de songs doen die massaal worden gedaan of een song pas doen wanneer het een dikke hit is.

Ik maak unieke instrumentale versies en karaoke songs van liedjes die wat moeilijker te vinden zijn en niet gemaakt worden voor de massaproductie.  Dit in alle stylen en genres , van Pop tot Hiphop , van Soul tot het Levenslied.  Deze versies zet ik dan met regelmaat op mijn YouTube kanaal ,  Deze versies zijn uniek omdat de songs op gehoor worden uitgezocht en dan opnieuw worden gemaakt. Hierdoor zijn ze bijna hetzelfde maar toch ook weer niet                        


Maar natuurlijk zijn er altijd songs die de één wel graag wilt en de ander niet.

Heb jij een bepaalde song , die niet op het youtube kanaal staat , maar waar jij toch graag een instrumentale versie of karaoke versie van wilt hebben , dan ga ik voor jou aan de slag.  Ik maak de song zo goed mogelijk* als het origineel ,dus niet d.m.v voice removal e.d ( waardoor de kwaliteit erg verslechterd! ).

Wil je de song ( achteraf ) in een hogere of lagere toonsoort , dan is dat geen probleem. De song ontvang je in een mp3 , wav en mp4 ( bij karaokevideo ) formaat van hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk om alle sporen apart te krijgen als wav bestanden.

helaas zijn sommige liedjes niet 1 op 1 na te maken ( al gaan wij geen uitdaging uit de weg ) ,  Je betaalt ook pas als jij tevreden bent over de versie!


Eigen songs en produkties

Ik ben altijd wel met muziek bezig en schrijf ook graag eigen liedjes (songwriting) .Dit doe ik in opdracht of gewoon omdat ik een liedje voel opkomen. Deze songs kunnen en worden dan door andere artiesten ( misschien wel jij ) uitgevoerd .

Mixing

De laatste jaren ben ik mezelf ook meer gaan verdiepen in het uitmixen en alles daar omheen.


Door dit alles ben ik van veel markten thuis en door iedereen in te schakelen!