BmusicNL instrumental & karaoke
De plek voor unieke op maat gemaakte instrumentals , songwriting & beats , karaoke songs en mixing/mastering

Werkwijze


Soms maak ik suggesties en verzoeken die binnenkomen na ....Helaas kan ik niet iedereen tevreden stellen , hoe graag ik dat ook zou willen ! Maar.....


 U wilt toch graag van een bepaalde song een instrumentale versie hebben , wat moet u dan doen ...

- Door middel van het contactformulier geef je door om welk liedje het gaat , of je enkel een instrumentale versie wilt of inclusief een karaoke video enz...

Hiervan maak ik een versie na en deze krijg je als voorbeeld ( in mp3 formaat , dit is een proefversie en bevat een BmusicNL sample door de muziek heen iedere 25 sec )

- Ben je nog niet tevreden of wil je toch een andere toonhoogte , dan geef je je wensen door en ik ga daarmee aan de slag.

-Als je tevreden bent maak je het bedrag over 

- Zodra dit  is voldaan ontvang je de versie binnen 24 uur.


instrumentale versies / single orkestband in mp3 en wav  :  €69,-       Medley : €149

karaoke versie , mp3 wav en mp4 video ( vb zie youtube kanaal )  :  €99

Alle sporen apart als wav ( onbewerkt ) incl mp3 en wav van de mix  :  €60 (bovenop de orkestbandprijs)

* Eigen nieuwe song prijs in overleg


Eigen Song of complete song

Heeft u zelf al een tekst of melodie en u wilt daar muziek bij dan kunt u contact opnemen. U kunt ( na contact ) de tekst , melodie en sfeer van de song enz dan mailen. Ik ga voor u aan de slag en zal een pilotversie terug sturen. Hier kunt u uw opmerkingen enz op geven, waar ik dan weer mee aan de slag ga. Dit proces herhaalt zich tot u tevreden bent met uw song. (muziekrechten blijven in het bezit van BmusicNL) 

Zoekt u een compleet nieuwe song dan kunt u daarvoor contact opnemen en zoveel mogenlijk aangeven welk genre, welke sfeer en onderwerp enz doorsturen. Hiermee ga ik dan op dezelfde manier als hierboven aan de slag , tot u tevreden bent. (Rechten blijven in bezit van BmusicNL tenzij anders is overeengekomen)

De prijzen hiervoor zijn altijd in overleg.

Let op : Hou er rekening mee dat ik de nummers op gehoor opnieuw in spelen en onze versie niet 100% gelijk is aan het origineel. Dat maakt de versie wel weer uniek !


Mixing/Mastering

Bent u in de mogenlijkheid om zelf de vocals op te nemen en wilt u deze laten uitmixen met een instrumental of heeft u diverse audiotracks die samen een song vormen en wilt u deze tot een mooi uitgemixte song dan kan ik deze voor u uitmixen. Na contact kunt u de files in wav aan mij mailen ( dmv gratis Wetransfer ). Deze mix/master ik tot een hoogwaardig en radio/stream klaar product. U ontvangt dan de mix in mp3 en wav. U kunt dan wat punten aangeven die wij weer verwerken.

Prijzen voor mix en master zijn 125€  - Mix en 1 namix ... Iedere verdere namix 25€